Johan Grant
johangrant

Om

Persona

Bakgrund

Johan representerar mångfald i sin biologi och person. Maskrosungen och odågan som snubblade över böckerna och psykoanalysen, elitsatsade i sport, blev pappa tidigt, pluggade hårt, blev forskare och klinisk psykolog men som hela tiden var mer intresserad av det större samhällsfenomenet än av bara personerna. Har få illusioner om tillvarons olidliga lätthet!  

Det tidiga intresset i psykoanalysen landade i ett djupare sätt undersöka och tolka ledarskap och organisationer. Vad är det som pågår egentligen? Johans bakgrund, långa erfarenhet och kritiska tänkande gör det möjligt att upptäcka och skapa förutsättningarna för hållbar förändring.

”Efter 20 år som rådgivare åt ledningar i både offentlig och privat verksamhet har jag noterat ett tydligt mönster: Verksamhetsorienterade ledningar är mer hållbart framgångsrika än resultatorienterade. De förra fokuserar på organisationens huvuduppgift, är långsiktiga och förstår att framgång är en konsekvens av väl utfört arbete. De senare fokuserar på anseende, är kortsiktiga och försöker påverka organisationens anseende direkt, utan att behöva ”ta omvägen” via bra verksamhet. Det gör dem sårbara för dysfunktionell gruppdynamik.”

 

Ta kontakt

En kort konsultation kan avgöra om våra tjänster passar era behov. Ring eller be oss ta kontakt i ett specifikt ärende genom att boka en konsultation.

Tel: +46 (0) 707 33 00 99

LÅT OSS TA KONTAKT ▸